Ik vind de pianoles heel leerzaam. Op een rustige manier kun je in een korte tijd al heel veel liedjes spelen. Helemaal top!

Jenny
Jennie van Werven (55 jaar)Leerling

Inger is een enthousiaste, gedreven muziekdocente. Toen ze een workshop in mijn groep kwam geven, wist ze de kinderen te enthousiasmeren voor muziek door middel van zingen, het bespelen van een instrument en bewegen op muziek. Een héél leuke, leerzame ervaring voor de kinderen!

Marjan
Marjan RouwenhorstLeerkracht groep 4/5 K. Norelschool

Ik heb via Nootzaak Epe pianolessen gevolgd. Wat mij is bijgebleven is de persoonlijke aanpak qua muziekstijl/keuze en de goede kennis van Inger.

Geert Jan Dalhuisen
Geert Jan Dalhuisen (35 jaar)Leerling

Ik zit sinds 21 januari 2015 op pianoles bij Inger. We hebben uitvoeringen en spelen voor mensen apart en dat vind ik leuk om te doen. Ik hoop dat ik door school en sport nog lang door mag blijven lessen bij Inger.

Lieke
Lieke Kortleve (13 jaar)Leerling

Ik vind het bij Nootzaak Epe leuk omdat Inger met de concerten speciaal een groepsstuk schrijft voor ongeveer 6 kinderen.

Anouk
Anouk Heere (9 jaar)Leerling

“De lessen van Inger vind ik erg leuk, ik kom altijd vrolijk van de lessen thuis. Wat ik het leukste vind is bij de concerten het groepsstuk, maar dat vind ik soms ook best wel moeilijk”.

Carsten
Carsten Dom (11 jaar)Leerling