Voor mijn werkzaamheden ben ik verbonden aan verschillende organisaties.

Zo ben ik via Scala Meppel vakleerkracht muziek op tien basisscholen in de gemeente Staphorst, en verzorg ik voor dezelfde organisatie ook korter lopende cursussen en workshops.

Voor het Muzisch Centrum te Emmeloord verzorg ik lessen Muziekatelier, en workshops.

Tot en met 2013 heb ik 5 jaar lang met veel plezier voor de Muzerie in Zwolle het muziekgedeelte van de musicalgroepen voor kinderen verzorgd.

Ook werkte ik 7 jaar lang bij de Stiching Muziekonderwijs Olst-Wijhe, waar ik AMV-lessen en lessen voor kleuters gaf, en in 2008 een eigen kinderkoor oprichtte.

Als dirigente was ik t/m november 2016 5 jaar lang werkzaam bij vrouwenkoor Nenoni uit Vaassen, en tot maart 2016 was ik 10 jaar lang dirigente bij de landelijke Vereniging voor Huismuziek. Hier dirigeerde ik het orkest van afdeling Epe.

Ik dirigeer ook bij een aantal projecten, voor jongeren en volwassenen, bij de Regenboogkerk in Epe.
Af en toe word ik ook als zelfstandige voor projecten gevraagd. Zo arrangeerde en dirigeerde ik in 2016/2017 alle muziek voor orkest, koor en solisten, voor musical Hooglied in de Ontmoetingskerk in Heerde.