Wat is het?

De naam zegt het al: op dwarsfluitles leer je dwarsfluit spelen. Je kunt ervoor kiezen om elke week in je eentje een half uur les te krijgen, maar je kunt ook kiezen voor drie kwartier in een tweetal, bijvoorbeeld met een vriendje of vriendinnetje. Het is gezellig om samen met een ander kind een instrument te leren bespelen, en het kan de stap om te beginnen minder eng maken. Het voordeel van alleen les krijgen is dat de docente de leerstijl en repertoirekeuze nog meer aan jouw behoefte kan aanpassen. Tenminste 1 keer per jaar, en als het kan 2 keer per jaar, werk je aan een uitvoering mee.

 

Voor wie is het?

Voor kinderen vanaf 7 jaar, maar: bij het bespelen van de dwarsfluit is het belangrijk dat je armen lang genoeg zijn voor het instrument. Daardoor kan het voorkomen dat je pas kunt beginnen als je 8 of 9 jaar bent. Overleg in geval van twijfel met de docente. Ook als volwassene is het mogelijk om dwarsfluitles te krijgen.

 

Wanneer is het?

Dinsdagochtend en -middag, woensdagmiddag, donderdagochtend- en middag. In overleg met de docente wordt een tijdstip afgesproken.

 

Waar is het?

Steenderkamp 3, Epe     (De Hoge Weerd)

 

Wat kost het?

Voor het schooljaar 2023-2024
Tarieven tot 21 jaar:
32 wekelijkse lessen, 30 minuten : €699,-
32 wekelijkse duolessen, 45 minuten : €524,25,- per leerling

Tarieven vanaf 21 jaar:
32 wekelijkse lessen, 30 minuten : €765,-
16 tweewekelijkse lessen, 45 minuten : €567,-
16 tweewekelijkse lessen, 30 minuten : €378,-

dwarsfluitles